Obala 3 br. 19, 20270 Vela Luka Telefon 020 295 900 Email opcina@velaluka.hr Facebook

Najmlađi velolučani prvi put u podne dočekali Dječju Novu godinu

Najmlađi velolučani prvi put u podne dočekali Dječju Novu godinu

31 Prosinac

Vrlo veselo bilo je u utorak u Žardinu kraj velikog svjetlosnog motiva Djeda Mraza gdje su uz ples, pjesmu i smijeh naši najmlađi velolučani prvi put dočekali Dječju Novu godinu. Već od 11 sati započeo je prigodan zabavni program kojeg je vodila simpatična teta iz Dječjeg Vrtića „Radost“ Vedrana Škoro. Veloluške mažoretkinje su kao i uvijek svih razveselile zanimljivom koreografijom, a nakon plesa uslijedile su recitacije i pjesme razigranih predškolaca. Točno u podne odbrojavale su se posljednje sekunde do Nove Dječje godine, kada su se ispalile šarene konfete i pustili baloni na veselje brojnih mališana. 
U prvim minutama nove godine počastili smo se tortom i kako i priliči pravom dočeku nazdravili smo dječjim šampanjcem a vesela lica naše djece potvrdila su da sve isto moramo ponoviti i iduće godine istaknuli su organizatori događaja, Općina Vela Luka, Turistička zajednica Vela Luka i dječji vrtić „Radost“. 

Zabava u Žardinu  nastavila se u večernjim satima na adventskoj kućici gdje je uz pjenušac, blagdansku platu, bogatu novogodišnju lutriju uz spektakularan i veličanstven vatromet sa stilom dočekana Nova 2020. godina!