Službene stranice Općine Vela Luka Utorak, 17. rujna 2019.
 

Obavijesti

 
Vela Luka outdoors – poziv volonterima u sportu 11.09.2019
Općina Vela Luka i Turistička zajednica Vela Luka organiziraju sportsku manifestaciju „Vela Luka Outdoors“ zajedno sa HGSS-om,HPD Mareta, BK Timun i TTK Strka koji su prepoznali veliki interes za outdoor turizmom te Velu Luku kao savršenu podlogu za takvom vrstom turizma. „Vela Luka Outdoors“ je zasigurno jedan od najvažnijih sportskih događaja na otoku Korčuli koji je započeo 2014.godine.
Osim penjačkog zida, predavanja i projekcija pustolovnih filmova, utrke kajacima,dječje utrke tu su trail utrke i MTB utrke koje vas vode kroz prekrasnu prirodu Vele Luke i okolice, veloluške maslinike i vinograde te vidikovce s kojih se pruža pogled na brojne uvale i okolne otočiće. Trail utrke podijeljene su u dvije kategorije:Veli trail u duljini od 22 km i Mali trail od 10 km te biciklistička utrka od 28 km na kojima očekujemo više stotina natjecatelja.

I jedna i druga utrka imaju karakter internacionalnog susreta sportaša kako profesionalaca tako i amatera/rekreativaca.

Ovogodišnje utrke će se održati 21. rujna (subota) 2019.g.

Općina Vela Luka i Turistička zajednica u provedbi ovih aktivnosti daju svoju punu potporu, jer je razvijanje ovih i sličnih sadržaja u funkciji unaprjeđenja ukupne turističke ponude i produljenja turističke sezone.

Kako naše planinarsko društvo Mareta i Luško lito nisu u mogućnosti sami biti na usluzi velikom broju sportaša koji će uzeti učešća u ovim događanjima, pozivam sve zainteresirane za volontiranje i pomoć da se uključe u ove aktivnosti.

Svaki volonter će dobit majicu,večeru i izlet.

Molim sve zainteresirane volontere da ostave svoje kontakt podatke u uredu Turističke zajednice najkasnije do utorka 17.rujna.

Unaprijed se zahvaljujem svima onima koji će dati podršku ovim sportskim manifestacijama.


Općinska načelnica

Katarina Gugić
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019