Službene stranice Općine Vela Luka Srijeda, 20. veljače 2019.
 

Obavijesti

 
Zahvala 08.08.2018
Prošli tjedan Vela Luka ispratila je na vječni počinak Velolučanina, glazbenika i velikog čovjeka - Olivera Dragojevića. Bez retka i glasa, u nikad takvoj tišini, orila je i danas ori gromoglasno do neba ova Luka. Olivere ti si naš, najbliži i najdraži.
Vela Luka nikad nije nikome pokazala bezuvjetnu ljubav kao Oliveru.

Tih dana svi smo disali kao jedno. Ujedinjeni u tuzi ali i ponosu što smo mogli Oliveru Dragojeviću prirediti posljednji ispraćaj.

Ne želimo nekoga posebno izdvajati jer svatko je na svoj način doprinio da ispraćaj bude onako dostojanstven i veličanstven, ali zato od srca zahvaljujemo svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli i pomogli u organizaciji dostojanstvenog dočeka i ispraćaja Olivera Dragojevića.

Na kraju, veliko hvala obitelji Dragojević koja nam je ukazala veliku čast i povjerenje prilikom organizacije ispraćaja Olivera Dragojevića što smo s tugom u srcima, ali velikom odgovornošću i neizmjernim ponosom napravili.

U ime Općine Vela Luka i Odbora za sahranu Olivera Dragojevića,

Načelnica
Katarina Bikić
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019