Službene stranice Općine Vela Luka Petak, 21. rujna 2018.
 

Obavijesti

 
PROLJEĆE S VUČETIĆEM FOTO NATJEČAJ RIBARSTVO U VELOJ LUCI 02.02.2018
Narodna knjižnica „Šime Vučetić“ organizira izbor najljepše fotografije koja dočarava važnost i tradiciju ribarstva u Veloj Luci.
Foto natječaj pod nazivom „Ribarstvo u Veloj Luci“ otvoren je od 01.02.2018. do 01.03.2018., a natjecati se mogu svi zaljubljenici u fotografiju, mladi i stari, pojedinci ili skupine(obitelj, razred, prijatelji dr.) bez obzira na dob i spol.

Cilj ovog natječaja je isticanje važnosti tradicije ribarstva u našem mjestu koje je uvelike svoj opstanak i prepoznatljivost temeljio na ovoj gospodarskoj grani.
Ribarstvo i danas predstavlja bitan dio karaktera našeg malog otočnog mjesta, a bilo je i ostalo trajna inspiracija većine velolučkih umjetnika.
Odabrane fotografije bit će isprintane na kapafix podlozi i predstavljene na izložbi u galeriji Centra za kulturu Vela Luka u sklopu manifestacije „Proljeće s Vučetićem“ u ožujku, budući će i tema ovogodišnje manifestacije biti temeljena na motivima ribarstva koje je Šime Vučetić uključio u svoju poeziju.

Tema i objekt mogu prikazivati bilo kakvu ribarsku aktivnost, alate ili brodove.
Fotografije se primaju zaključno do 01.03.2018. u 19h, u prostorijama Narodne knjižnice (na CD-u) ili na e-mail nksimevucetic@velaluka.hr .

Propozicije:
Prihvaćaju se crno-bijele i fotografije u boji, isključivo u digitalnom formatu. Prilikom slanja fotografije (maksimalno 3 fotografije po sudioniku Foto natječaja), navedite u prijavnici Vaše ime i prezime, e-mail adresu te broj telefona/mobitela radi kontakta. Fotografije moraju biti maksimalne dimenzije 3000 piksela (po dužoj strani fotografije) u 300 dpi, JPG formata. Maksimalna veličina jedne fotografije na smije prijeći 3 MB. Fotografije ne smiju biti digitalno obrađivane u Photoshopu ili drugim alatima, osim do mjere koja ne narušava i mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja (izoštavanje, skidanje šuma, kontrast). Autor vlastoručnim potpisom na prijavnici daje suglasnost organizatoru natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, a u svrhu promocije izložbe.
 

Dokumenti

Dokument možete pregledati tako da kliknete na ikonu pripadajućeg dokumenta.
PRIJAVNICA

 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAĂ©UN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018