Službene stranice Općine Vela Luka Nedjelja, 13. listopada 2019.
 

Novosti

 
Održan prvi Slatki festival 07.10.2019
U organizaciji Srednje škole Vela Luka, u petak, 4. listopada u atriju Centra za kulturu održan je prvi „Slatki festival“. Na gastro manifestaciji sudjelovale su četiri ekipe: Srednja škola Vela Luka tj. učenici kuhari koji su ujedno bili okosnica i nit vodilja događaja, Liga protiv raka, Udruga likovno stvaralaštvo Vele Luke i OPG Baničević iz Smokvice. Natjecatelji su se okušali u pripremi tradicionalnih slastica koje su posjetitelji imali priliku degustirati a naposljetku su se birale i one najukusnije. Žiri kojeg su činile Sanda Vlašić, Nikolina Oreb i Mladenka Padovan nagradu za najbolju pršuratu dodjelile su Srednjoj školi Vela Luka a ekipu su činili: Dino Vapenski, Lea Berković, Antonija Lovrenović-Šarić, Marija Šeparović i Ana Kočka, dok su nagradu za najbolju hrstulu festivala osvojile članice OPG Baničević.
Partner ovoga projekta bila je Umjetnička škola Luke Sorkočevića iz Dubrovnika čiji su učenici zaslužni za dizajn vizualnoga identiteta festivala ali i za stolnjake, pregače i kuhače te su na taj način doprinjeli da događaj bude održan na zavidnoj razini.
Osim u ukusnim tradicionalnim slasticama posjetitelji su uživali u ugodnoj atmosferi i glazbenom repertoaru klape „Proizd“.
U Organizaciji festivala sudjelovali su i Općina Vela Luka, udruga Luško lito i Turistička zajednica Vela Luka.
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019