Službene stranice Općine Vela Luka Utorak, 17. rujna 2019.
 

Novosti

 
Ansambl Ensemble Odyssee u crkvi sv. Josipa 06.09.2019
U četvrtak, 05. rujna o.g. u župnoj crkvi sv. Josipa, četvrtu godinu za redom gostovao „Korkyra baroque festival“. Riječ je o visoko profiliranoj kulturnoj manifestaciji utemeljenoj 2012. godine u svrhu promocije lokalne i međunarodne glazbene i kulturne baštine. Vrhunske koncertne večeri u okružju impresivnih spomenika kulture otoka Korčule stvorili su jedinstvenu sinergiju i baroknu čaroliju zahvaljujući kojoj „Korkyra baroque festival“ slovi kao nezaobilazan kulturni događaj svjetske glazbene scene.
Na glazbenoj večeri posjetitelji su mogli uživati u koncertu ansambla „Ensemble Odyssee“ iz Nizozemske. Kao solisti nastupili su Anna Stegmann s blok flautom, Georg Fritz s obom i blok flautom te Eva Saladin na violini koji su izveli skladbe J.F.Fascha, C.Graupnera, G.P. Telemanna i J.S. Bacha.
Publici se obratila ravnateljica i umjetnička voditeljica Hrvatskog baroknog ansambla, renomirana violinistica Laura Vadjon koja je pozdravila prisutne i izrazila zadovoljstvo održavanja „Korkyra baroque festivala“ i u Veloj Luci. Posebno se zahvalila direktoru Turističke zajednice Vele Luke, Dorijanu Dragojeviću na pomoći pri realiziranju ovog događaja.

Posjetitelji su vidno uživali u kvalitetnom, visoko umjetničkom glazbenom programu što su potvrdili i dugim pljeskom kojim su ispratili asambl.
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019