Službene stranice Općine Vela Luka Nedjelja, 18. kolovoza 2019.
 

Novosti

 
Srednja škola Vela Luka domaćin Erasmus + projekta THE UNIFYNG POWER OF ARTS 04.06.2019
Prošlog tjedna povodom dana mobilnosti u Veloj Luci su gostovali partner škole iz Litve, Rumunjske, Turske i Makedonije čiji su učenici posjetili su Srednju školu Vela Luka kao domaćina gdje se održala uvodna ceremonija i gdje je svaka škola rekla što zna o Hrvatskoj i predstavila svoje plesove. Nakon toga su svi sudionici u Općinskoj vijećnici sudjelovali na službenom prijemu kod Načelnice Katarine Gugić. U popodnevnim satima u Ambalaži se izrađivao mozaik koji će zapečatiti susret i sudjelovanje na ovom projektu.

Posljednjeg dana mobilnosti učenici su pod budnim vodstvom svojih nastavnika i gospodina Maričića imali probe u dvorani Osnovne škole. Nakon toga su u školi podijeljeni certifikati uz pozdravne poruke svih koordinatora.
U popodnevnim satima Velom Lukom su prošetali predstavnici svih zemalja zajedno sa Kumpanijom. Na pijaci Svetog Josipa učenici svih pet zemalja obučeni u narodne nošnje izveli su narodne plesove. Nakon toga u dvorištu Centra za kulturu učenici školskog benda održali su koncert i oduševili sve prisutne. U sklopu kulturne večeri nastupio je školski bend samostalno i u suradnji s učenicima škola drugih država koje su sudjelovale u mobilnosti. Druženje je potrajalo do jutarnjih sati kada su predstavnici svih zemalja otišli s našeg otoka.

Izvori: www.ss-vela-luka.skole.hr i www.facebook.com/SSVL.hr
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019