Službene stranice Općine Vela Luka Nedjelja, 30. travnja 2017.
 

Novosti

 
Humanitarna akcija župnog Caritasa 25.04.2017
Ove subote, 22. travnja, održana je humanitarna akcija prikupljanja odjeće i obuće za Caritas župe sv. Josipa. Prikupljena je odjeca i obuca, koja će se proslijedit biskupijskom Caritasu u Dubrovniku.
Iz našeg župnog Caritasa zahvaljuju svima onima koji su se odazvali ovoj akciji i pomogli njihovom radu.
detaljnije »
 
Župan s vinogradarima o ublažavanju posljedica nepogode 25.04.2017
Župan Nikola Dobroslavić održao je radni sastanak s vinarima i vinogradarima s područja Korčule, Pelješca, Neretve i Konavala te predstavnicima jedinica lokalne samouprave čiji su nasadi stradali prilikom niskih temperatura proteklog vikenda.

Na sastanku je zaključeno da će katastrofalna elementarna nepogoda ostaviti velike posljedice na urod ove godine te je zatražena pomoć od svih nadležnih. Utvrđeno je da vinarima treba hitno pomoći i u to uključiti općine, gradove, Županiju te zatražiti i pomoć države.
detaljnije »
 
Obilježen spomendan oslobođenja Vele Luke od fašizma 24.04.2017
U znak sjećanja i zahvalnosti na naše poginule mještane i antifašističke borce položeni su vijenci na spomen ploču poginulim Prekomorcima na zgradi Općine, pred Spomenikom palim borcima u centru mjesta, pred spomen piramidom na mjesnom groblju, kao i ispred spomen ploče streljanim rodoljubima na ulazu u groblje.

Svečano obilježavanje spomendana oslobođenja Vele Luke od fašizma, svojim je nastupom uveličala Narodna glazba Vele Luke, a polaganju vijenaca su nazočili brojni mještani i gosti.
detaljnije »
 
Polaganje vijenca u Potirni 24.04.2017
Spomendan oslobođenja Vele Luke od fašizma ove godine je obilježen i u Potirni.
Udruga antifašista Vele Luke i predstavnici Potirnjana su u subotu u poslijepodnevnim satima položili vijenac ispred spomen ploče mještanima Potirne koji su poginuli u antifašističkoj borbi.
detaljnije »
 
 
naslovna
PRORAČUN 2015

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnika

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka Župni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna škola Srednja škola Vela Spila


Danijel Knežević.epub Danijel Knežević.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2017